Menü
Kosár

Blog RSS Feed

28 Jun EOS bélyegző lenyomat teszt I.
DRUSTAMP 0 2172
Flash mikrocellás bélyegző vs általános önfestékező bélyegző - nagy lenyomat teszt - Készítettünk egy kis tesztet, hogy kiderüljön miben különbözik a flash technológiával előállított mikrocellás bélyegzők lenyomata az általánosan megszokott műanyagházas önfestékező bélyegzők lenyomatától.   ..
20 Mar Pecsételés papírpohárra
DRUSTAMP 0 2715
Pecsételés papírpohárra Izgalmas feladat elkészíteni saját márkás papírpoharainkat, legyen az alkalmi (szülinap, rendezvény, ..), vagy a hétköznapok során is szükséges mindennapi termék.    Mi kell hozzá?papírpohár bélyegző megfelelő festék* festékpárna* oldó- és tisztítószer..
20 Apr Aláírás bélyegző készítés
DRUSTAMP 0 4264
Aláírás bélyegző készítése Melyik bélyegzőt ajánljuk aláírásokhoz?Aláírás bélyegzésre az EOS típusú bélyegzőket ajánljuk, mivel ezek a típusok képesek a vékonyabb, finomabb vonalak megjelenítésére is jó minőségben. Méretben a 20, 30 és 40-es EOS bélyegzők szoktak a legmegfelelőbbek lenni. Ezek..
21 Feb Bélyegzőgumi csere
DRUSTAMP 0 3507
Hogyan tudjuk kicserélni meglévő bélyegzőnkben a szöveglemezt, bélyegzőgumit?  Ha változtak a bélyegzőn szereplő adatok (adószám, székhely, ..) és ezért új szöveglemezt kell készíttetni, az alábbi felsorolást érdemes figyelembe venni (videóval a végén):  Vegyük ki a bélyegzőből a festé..
15 Feb Kifogyott a festék a bélyegzőmből ...
DRUSTAMP 0 4775
Bélyegző cserepárna újrafestékezés vagy csere? Bizonyos idő, illetve sok használat után kifogyhat a bélyegzőpárnából a festék. Mi ilyenkor a teendő? Teszik fel sokan a kérdést. Festékezzem újra a párnát, vagy inkább cseréljem ki?  Abban az esetben, ha már jó ideje megvan a bélyegző, érdeme..
Listázás: 1 - 5 / 5 (1 Oldal)