Aláírás bélyegző készítés

Írta DRUSTAMP 2015. 04. 20. 0 Komment(ek) Bélyegző felhasználási módok,

Aláírás bélyegző készítése

 

Melyik bélyegzőt ajánljuk aláírásokhoz?

Aláírás bélyegzésre az EOS típusú bélyegzőket ajánljuk, mivel ezek a típusok képesek a vékonyabb, finomabb vonalak megjelenítésére is jó minőségben. Méretben a 20, 30 és 40-es EOS bélyegzők szoktak a legmegfelelőbbek lenni. Ezek a termékek a cikk végén megtalálhatóak.

 

Hogyan választható ki a megfelelő méretű bélyegző az aláíráshoz?

Ez nagyon egyszerű. Írjunk alá természetes méretben, rajzoljunk köré négyzetet és mérjük le a hosszúságot és magasságot. Az így kapott méreteket már könnyen összevethetjük a bélyegzők maximális lenyomat méretével. (Például az EOS 20 bélyegzőnél megadott 38x14 mm nem azt jelenti, hogy csak pontosan ekkora lenyomatot tud készíteni a bélyegző, hanem azt, hogy maximum ekkorát vagy ennél kisebbet is.)

 

Hogyan kell leadni az anyagot a webáruházban, hogy szépen elkészíthető legyen a bélyegző?

Az aláírást célszerű nagyobb méretben egy fehér papírra felvinni lehetőleg tűfilccel. Ha ez megvan, akkor minél nagyobb felbontásban beszkennelni és a választott bélyegzőhöz feltölteni.

 

Hogyan rendelhetek aláírás bélyegzőt személyesen?

Személyes rendelés leadásnál csupán egy aláírásra van szükségünk, melyet irodánkban, helyszínen kérünk egy speciális papírra (amit biztosítunk) és mi már készítjük is az aláírás bélyegzőt.