Fizetési információk

Számlájának kiegyenlítését az alábbi 4 alternatíva közül választhatja ki:

1. Készpénzes fizetés
2. Utánvétes fizetés
3. Banki előreutalás
4. OTP Simple online bankkártyás fizetés1.  Készpénzes fizetés 
Amennyiben megrendelését irodánkban szeretné átvenni és átvételkor fizet, abban az esetben kizárólag készpénzzel tudja kiegyenlíteni megrendelésének díját. Ez esetben a termékek árán kívül megrendelését semmilyen más költség nem terheli.
Átvételi pontunkon kártyás fizetésre jelenleg nincsen lehetőség. Megértésüket köszönjük!
 
2.  Utánvétes fizetés
Amennyiben megrendelését házhozszállítással, vagy Pick Pack Pontra kérte, úgy a csomag árát utánvéttel tudja kiegyenlíteni a csomag átvételekor.

Bruttó 15.000,- Ft alatti megrendelések házhozszállításakor Önt a rendelés összértékén felül szállítási költség is terheli.
(Bruttó 15.000,- Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a házhozszállítás!)
 
3.  Banki előreutalás
Amennyiben szeretné számláját előre kiegyenlíteni, abban az esetben ügyfélszolgálatunk küld az Ön részére egy díjbekérőt a megrendelés végösszegéről, mely alapján el tudja végezni a banki átutalást.
A pénz a DRUStamp Bélyegző webáruház bankszámlaszámára érkezésekor ügyfélszolgálatunk számlát állít ki az Ön részére.
A pénz beérkezése napján elindul a gyártási folyamat, amennyiben nem készterméket vásárolt. Egyéb esetben csomagoljuk a kész terméke(ke)t.
A megrendelés alakulásáról (feldolgozás alatt, csomagolva, postára adva, átvehető, szállítás alatt, …) további értesítést küldünk az Ön által megadott értesítési e-mail címre.
Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a banki átutalási megbízások díjkötelezettek, ennek mértékéről, megfizetésének módjáról és a részletekről érdeklődjön számlavezető bankjánál (ahonnak az átutalást kezdeményezi).
 
4.  Simple online bankkártyás fizetés 
Amennyiben ezt a fizetési lehetőséget választja, úgy a megrendelés lépései az alábbiak szerint módosulnak:

1.  Összeállítja a kosarat
2.  Elküldi a megrendelést a webáruház felé
3.  Megtörténik a díjbekérő kibocsátása (ezt Szolgáltató manuálisan állítja ki, tehát nem azonnal jelenik meg a fizetési felület), melyet e-mailben kap meg
4. A díjbekérő-értesítő e-mail-ből kiindulva Ön könnyen kiegyenlíti az összeget.
5.  Ezt követően a DRUStamp Bélyegző webáruház munkatársa értesül a sikeres fizetésről és számlát állít ki, továbbá gondoskodik a megrendelés teljesítésről.
 

A Simple által elfogadott kártyatípusok:
  • Visa
  • Visa Electron*
  • MasterCard
  • Maestro*
  • American Express
* Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a Simple rendszere képes elfogadni.
A Simple bankkártyás fizetés használata az Ön számára (Felhasználókra - vásárlókra) nézve díjmentes.
A fizetés a Számlázz.hu rendszerén keresztül, közvetlenül a Simple titkosított oldalain történik.
További információkat a Simple kártyás fizetésről a OTP Mobil Kft. által üzemeltetett Simple hivatalos honlapján, az alábbi linkeken talál:
https://www.simple.hu/fooldal